A la Fundació Trinijove celebrem la Castaween!

A la Fundació Trinijove celebrem la Castaween!

En la Fundación Trinijove som de tradicions!. Ens agrada celebrar-les i cuidar-les!. És per això que un any hem fet especials les nostres tradicions, com la Castanyada, i d’altres més llunyanes, com el Halloween!. A Trinijove som de celebrar la CASTAWEEN!. Amb alegria i terror vam viure la tarda i el vespre d’ahir, 31 d’octubre, des del Centre Obert Neus Puig, el projecte d’Arts Escèniques i el Centre d’Art Social Comunitari (CASC).

Els més menuts són els més esperen en candeletes aquestes tradicions perquè són sempre motiu de celebració, una celebració que en el cas del Centre Obert de Trinijove ha servit per conmemorar el 7è aniversari del centre.

 

Los infants han estat preparant-ho tot durant la darrera setmana d’octubre per disfrutar en germanor de la Castanyada i del seu aniversari amb uns convidats especials: els Hotels Meliá Barcelona Sky i Meliá Barcelona Sarrià, que col·laboren habitualment amb el centre impartint tallers artístics i culinaris.

Els més petits van pensar en tot, en la decoració, els pintacares, els panellets i el pastís d’aniversari. Les castanyes i els boniatos van anar a càrrec dels Hotels Melià, que ens van ajudar a dinamitzar la festa d’ahir.

No només ells ens van donar un cop de mà, també el CASC, que va col·laborar en la decoració, i el grup dels més grans del centre que va actuar de suport en els tallers dels preparatius.

A més de menjar castanyes i boniatos, vam bufar les espelmes d’un gran pastís d’aniversari, fet pels propis infants. 7 anys són els que ja portem atenent als infants i a les famílies del territori, principalment de la Trinitat Vella. Enmig de l’alegria i la germanor que respiràvem fa una estona, hem recordat la figura de la nostra fundadoraMaria Estrany, gràcies a la qual Trinijove és el que és avui!.

Per l’esperit més del Halloween es van deixar també ahir endur el projecte ‘Fomentem les Arts Escèniques’ de la Fundació Trinijove.

Gràcies a la destressa que tenen els/les alumnes del mòdul reglat de maquillatge ens van fer passar ahir molta por al Túnel del Terror de la Trinitat Vella, impulsat i dinamitzat pel Centre Cívic del barri!.

Un any més hem participat en un dels passatges del terror més grans del país, que és el del nostre barri. Sota les indicacions de les professionals i amb la seva ajuda, els/les nostres estudiants van estar maquillant ahir als personatges participants enguany.

En paraules dels/les joves, “el Túnel del Terror de la Trinitat ha estat una experiència fantàstica per aprendre molt gaudint alhora de la nostra feina!”, a l’igual que també ho han estat els tallers de maquillatge impartits en els darrers dies al col·legi Santíssima Trinitat i a l’INS Josep Comas i Solà.

Aquestes dates són una gran oportunitat per aportar el nostre granet de sorra a la comunitat i seguir enfortint vincles amb el barri. Qui també ho fa és el Centre d’Art Social Comunitari (CASC), que ha col·laborat, com dèiem abans, en la decoració castanyera i terrorífica del Centre Obert.

El centre artístic han viscut de forma creativa aquestes tradicions, també veient un film clàssic de gremlins amb crispetes i en germanor, per suposat.