Visita de la consellera d’Acció Climàtica

Visita de la consellera d’Acció Climàtica

La consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà, va visitar a principis de mes la nau de la Fundació Trinijove al polígon Coll de Montcada, acompanyada de l’alcadessa de Montcada i Reixach, Laura Campos.

La consellera Jordà va tenir la oportunitat de conèixer de primera mà el projecte Renueva, que es duu a terme a la planta de Montcada conjuntament amb Danone i Ecoembes des de fa més de tres anys. Va parlar amb els treballadors de la planta, que li van explicar el funcionament del procès de reciclatge. Posteriorment Jordà va lloar el projecte, posant-lo com a model d’economia circular entre entitats com Trinijove i empreses privades.

A la visita també hi va assistir l’alcaldessa de Montcada i Reixach, Laura Campos, que també va posar en valor la responsabilitat de les administracions a l’hora de fer pedadogia, tant amb les empreses com amb la ciutadania.

La Veu de Montcada, mitjà de comunicació local de Montcada i Reixach, va publicar un vídeo-reportatge de la visita i va destacar les paraules de la consellera. Aquí es pot llegir la notícia sencera.