Trinijove i BCN Forum District comparteixen el Nadal

Trinijove i BCN Forum District comparteixen el Nadal

Compartim les festes regalant somriures a més de 200 infants de Trinijove

Enguany més que mai volem “Compartir el Nadal”, nom de la campanya de recollida de joguines de Barcelona Forum District i la Fundació Trinijove per regalar un any més somriures a més de 200 infants del Centre Obert Neus Puig i l’Escola de Futbol Inclusiu de la nostra entitat.

És la xifra més alta que ens hem marcat fins al moment i, per tant, el major repte que ens proposem assolir, ja que cada cop som més conscients que les necessitats dels nostres menuts varien amb el pas del temps i que hem de fer front i adaptar-nos a aquests canvis per tal d’oferir-los una infància digna i feliç. Qui també ho sap molt bé això és Barcelona Forum District, que no ha dubtat ni un instant en “Compartir el Nadal” amb nosaltres i amb els/les nostres nens/es.

Des de principis de desembre estem treballant colze a colze per arribar als més de 200 infants, que ja han escrit i entregat les seves cartes als Reis Mags. No han estat individualistes i materials en les seves peticions, sinó tot el contrari. Han estat generosos i empàtics demanant aquelles coses que necessita de veritat el col·lectiu. Els més petits del nostre Centre Obert han pensat sobretot en material didàctic, libres de tota mena, jocs educatius i grupals i també en material lúdic i esportiu per jugar al pati (cordes per saltar, bitlles, cistella i pilota de bàsquet, joc bàdminton,…). El mateix els ha passat als de l’Escola de Futbol, que usen diàriament material esportiu que s’ha de reposar sovint. Cons, pilotes de futbol i reixes de porteries són algunes de les coses demanades.

Regals útils i col·lectius, als que donen un gran valor, són els que volen els nostres infants, que viuen amb intensitat i alegria les festes gràcies, en part, a la campanya de recollida de joguines engegada anualment. La solidaritat i el compromís del gran entramat d’hotels, empreses i entitats pertanyents a Barcelona Forum District i d’altres col·laboradors implicats és clau per mantenir viva màgia i l’emoció d’aquestes dates.

COL·LABORADORS DE LA CAMPANYA SOLIDÀRIA DE BCN FORUM DISTRICT I TRINIJOVE (inclosos en aquest cartell).   

Els ja esmentats Barcelona Princess, Melià Barcelona Sarrià, Ayre Roselló i el Gran Hotel Calderón, així com els Hotels Ayre Caspe i Ayre Gran Via i H10 Urquinaona Plaza Barcelona han aportat també el seu granet de sorra amb materials i aliments pel casal d’hivern del Centre Obert de Trinijove. I concretament el l’H10 Art Gallery proveirà de berenar als infants durant la tarda del 5 de gener. 

El nostre agraïment cap a tots ells és infinit!. 

Gràcies a la implicació i solidaritat d’aquest gran reguitzell de col·laboradors tan especials i únics, més de 200 nens/es podran obrir els regals desitjats el proper 5 de gener de 2020,  i ho faran en família i germanor. Només si el Nadal és compartit entre tots/es té valor!.