Trinijove signa un conveni amb la Fundació Barraquer que permetrà als seus beneficiaris i treballadors beneficiar-se del programa «Mirem per tu».

Trinijove signa un conveni amb la Fundació Barraquer que permetrà als seus beneficiaris i treballadors beneficiar-se del programa «Mirem per tu».

L’acord permetrà que els beneficiaris i els treballadors de la Fundació Trinijove i de Trinijove Empresa d’Inserció S.L amb problemes oculars puguin ser atesos de forma gratuïta al Centre Oftalmològic Barraquer, gràcies al programa «Mirem per tu».

La Fundació Barraquer fa anys que desenvolupa un projecte orientat a oferir, amb els recursos humans i materials del Centre Oftalmològic Barraquer, assistència oftalmològica i optomètrica a persones sense recursos de la província de Barcelona anomenat «Mirem per tu». Aquest projecte compta, des de maig del 2019, amb la col·laboració de General Óptica, que proporciona als beneficiaris lents graduades a un preu reduït.

Trinijove ha signat un conveni amb la Fundació Barraquer que amplia i reforça aquest programa. L’acord permetrà gaudir d’assistència mèdica als beneficiaris i treballadors de Trinijove que pateixin problemes de salut visual i que no tinguin recursos econòmics. L’atenció inclourà una primera visita de diagnòstic i totes les proves que siguin necessàries al Centre Oftalmològic Barraquer.

El conveni també permetrà que els beneficiaris i treballadors de Trinijove que, segons el diagnòstic mèdic, necessitin unes lents graduades disposin d’un descompte d’un 70 % en qualsevol botiga de General Óptica.

A més, un oftalmòleg, un metge resident i un optometrista del Centre Oftalmològic Barraquer visitaran les instal·lacions de la Fundació Privada Trinijove per a realitzar una exploració ocular anual al seus treballadors.

Volem agrair a la Fundació Barraquer per fer possible aquest acord i per donar-nos la oportunitat de participar en aquest projecte.