Trinijove es suma a l’èxit de la V Jornada de Networking #EspaiLàbora

Trinijove es suma a l’èxit de la V Jornada de Networking #EspaiLàbora

Trinijove crea xarxa social i empresarial i aconsegueix també insercions laborals

Des de Trinijove havíem fet els deures preparant-nos molt per la V Jornada de Networking #EspaiLàbora, celebrada el passat 13 de maig al Born Centre de Cultura i Memòria, i el resultat va ser molt enriquidor, especialment per l’espai de trobada i xarxa creat. Al voltant de 400 persones i 145 empreses del sector empresarial, entre elles Trinijove, van participar a la Jornada, les quals vam rebre el distintiu segell LÀBORA 2019 com a reconeixement de la nostra participació al Programa Làbora i al nostre compromís vers la contractació de persones en situació de vulnerabilitat.


Els participants a la jornada, entre ells els del Programa Làbora de Trinijove, van participar de l’Speed Dating per saber com presentar auto-candidatura. Els nostres usuaris van poder mantenir breus entrevistes amb un bon grapat d’empreses per mirar de cobrir llocs de treball o passar a formar part de les seves borses. La Jornada era una prova de foc que creiem que vam passar amb nota, principalment per les sinèrgies i col·laboracions establertes, a més de les insercions assolides.

10 dels usuaris que portem des del Làbora de Trinijove, arrel de la passada jornada del 13 de maig, estan immersos en processos de selecció d’ofertes laborals i 8 ja disposen d’una feina o una suplència amb bones condicions. Aquest és el cas de la Sofia i en Luís que gràcies al treball previ tècnic i d’apoderament personal fet amb les orientadores tècniques de Trinijove i a seva empenta i actitut mostrades el 13 de maig van aconseguir més d’una “empresa pretendent” interessada en ells/es. Seguint els seus perfils, força polivalents, han trobat feines adients, de les que estan molt contents/es. “Ho havíem de donar tot en molt poc temps, i així ho vam fer”, afirmen la Sofia i en Luís, que a través de l’orientació laboral de Trinijove han conegut i explotat els seus punts forts, sovint amagats, i han près consciència del que són capaços de fer. “Aquesta experiència del networking Espai Làbora ha marcat un abans i un després en la nostra vida personal i professional”, segons destaquen ambdós participants.

Per conèixer millor el testimoni de la Sofia i en Luís dins de la V Jornada de Networking #EspaiLàbora i dins del Programa Làbora escolta el PODCAST