La Fundació Trinijove renova el programa Incorpora per al 2023

La Fundació Trinijove renova el programa Incorpora per al 2023

Aquest dimarts, 10 de gener, el president de la Fundació TrinijoveAlberto Giraldo, ha signat la renovació del programa Incorpora de Fundació La Caixa per al 2023.

Un any més, Trinijove continuarà sent l’entitat coordinadora del programa a la província de Barcelona, acompanyant i donant suport a les 104 entitats socials que pertanyen al Grup Incorpora Barcelona i també al gran nombre d’empreses col·laboradores que hi formen part. El tancament de l’any 2022 va ser molt satisfactori, assolint un total de 8.680 insercions laborals i 10.151 ofertes gestionades a Barcelona. La Fundació està més il·lusionada que mai amb el nou conveni, per seguir la bona traçabilitat del programa i potenciar els seus punts forts: compromís, proximitat, qualitat, efectivitat, eficiència i treball en equip.

Trinijove continuarà vetllant un any més pel bon funcionament del programa i de totes les línies pròpies, com el Programa Reincorpora, els Punts de Formació Incorpora, els Punts d’Autoocupació Incorpora. Ho farà treballant de la mà del gran conjunt d’entitats i empreses del grup del Barcelonés i del Vallès Occidental i, per descomptat, estant sempre al costat dels col·lectius més vulnerables sota les directrius de la Fundació La Caixa.