Incorpora de Trinijove fa balanç i renova conveni pel 2019

Incorpora de Trinijove fa balanç i renova conveni pel 2019

Com ha acabat i començat l’any el Programa Incorpora de Trinijove?

Amb empenta i dedicació hem arrencat el 2019 a la Fundació Privada Trinijove per seguir fomentant la inserció sociolaboral dels col·lectius més vulnerables a través del Programa Incorpora de l’Obra Social “la Caixa”, del que la nostra entitat n’és coordinadora a la província de Barcelona. Comencem un nou any amb nous reptes però sense oblidar tot el que hem fet l’any passat als dos Punts Incorpora que disposem, un a Barcelona i l’altre a Sabadell.

Al llarg de 2018 hem atès a 737 persones, de les quals 307 han trobat feina al mercat ordinari. A més de les més de 300 insercions pròpies, de les que n’estem molt satisfets/es, volem destacar, que fruit del treball en xarxa entre Incorpora Trinijove i altres entitats socials, hem aconseguit 149 insercions més d’altres entitats del grup Incorpora Barcelona, que han realitzat l’acompanyament dels prop de 150 usuaris/es beneficiats.

Des d’Incorpora de la Fundació Trinijove sempre hem procurat que hi hagi un equilibri i un encaix entre els perfils de participants que atenem i les necessitats que presenten les empreses. Durant l’any passat, hem arribat a gestionar més de 400 ofertes laborals i hem visitat més de 200 empreses. A banda d’aquestes empreses col·laboradores al programa d’inserció, són destacables també les 46 empreses creades gràcies a l’assessorament que hem realitzat des del nostre Punt d’Autoocupació Incorpora ubicat a Sabadell. Xifres engrescadores són les que ens deixa el 2018, a les que se sumen els 94 alumnes que hem format en els 7 cursos que hem dissenyat conjuntament amb les empreses des del Punt Formatiu Incorpora, amb un nivell d’inserció del 67%.

Encetem el 2019 amb la satisfacció d’haver complert amb el treball i els objectius marcats al 2018 i amb la renovació del conveni del Programa Incorpora de “la Caixa”. El passat 11 de gener es feia efectiva la signatura del nou acord, conforme Trinijove continuarà un any més com a entitat coordinadora, gestionant els més de 90 punts Incorpora de tota la província de Barcelona. D’aquesta manera, iniciem el nou any i el nou conveni 2019 amb molta il·lusió de seguir treballant per les persones més desfavorides i acompanyant a les empreses que col·laboren amb Incorpora.