La campanya “Una carta, una il·lusió” porta la màgia del Nadal al Centre Obert

La campanya “Una carta, una il·lusió” porta la màgia del Nadal al Centre Obert

Aquest Nadal la Fundación Trinijove i Barcelona Forum District han tornat a unir forces per fer arribar la màgia de les festes als infants a través de la campanya Una carta, una il·lusió. La col·laboració de les empreses ha permès que els més petits gaudeixin d’uns regals de Reis molt especials.

Com cada any, l’objectiu de la campanya solidària era que cada nen/a del Centre Obert Neus Puig de la Fundació Trinijove pogués escriure la seva carta als Reis i rebre un regal. Les empreses col·laboradores associades a Barcelona Forum District, així com algunes persones a títol individual, van aportar fins a 84 regals, que van desfermar la il·lusió al Centre Obert durant el vespre del passat 5 de gener.

A més, també es van entregar 30 joguines educatives i llibres divulgatius destinats als grups del Centre Obert. Paral·lelament, la campanya solidària també va fer una donació d’unes altres 80 joguines més al Centre Obert de Sant Martí.

Desde la Fundación Trinijove, volem agrair profundament la solidaritat i el compromís de tots els col·laboradors que podeu veure al cartell, per compartir la il·lusió del Nadal amb nosaltres.