Els treballadors de Meliá visiten el Centre Obert Neus Puig

Els treballadors de Meliá visiten el Centre Obert Neus Puig

Els infants del Centre Obert Neus Puig van rebre la visita dels treballadors dels hotels Meliá Barcelona Sarrià i Meliá Barcelona Sky en una divertida tarda que va ser l’antesala de la celebració del Carnestoltes.

La tarda del passat dimecres 19 de febrer treballadors i voluntaris dels hotels Meliá a Barcelona van visitar el Centre Obert Neus Puig de la Fundació Privada Trinijove. Els més petits del centre van poder gaudir d’una jornada d’alegria que els va permetre trencar la rutina i realitzar activitats diferents a les habituals.

En plena preparació del Carnestoltes, els membres de Meliá ens van oferir una petita representació teatral al pati del Centre Obert. Posteriorment van repartir màscares, disfresses, vestits, barrets, joguines i tot tipus d’estris carnavalescos als infants. Tot i que encara quedaven uns dies per a la celebració del Carnestoltes, la majoria dels infants no van desaprofitar l’oportunitat d’anticipar-se a la festa i disfressar-se i jugar amb els convidats.

Abans d’aquesta prèvia del Carnestoltes, Meliá havia convidat a berenar a tots els nens i nenes. Els treballadors de la cadena d’hotels van ser els encarregats de repartir el menjar i van compartir unes hores amb ells en una tarda molt especial per a tots.

Des de la Fundació, celebrem la bona acollida que ha tingut aquesta iniciativa entre els nens i nenes de la nostra entitat. Agraïm un cop més l’interès i la implicació dels hotels Meliá Barcelona Sarrià i Meliá Barcelona Sky per repartir il·lusió als infants del Centre Obert Neus Puig i els convidem a que tornin a visitar-nos quan vulguin.