El Centre Obert Neus Puig celebra el seu segon concurs Màster Xef

El Centre Obert Neus Puig celebra el seu segon concurs Màster Xef

El passat divendres 8 d’abril el grup de grans del Centre Obert Neus Puig de la Fundació Trinijove va celebrar la segona edició del Màster Xef, un concurs de cuina amb la participació dels infants.

En aquesta II edició, el Màster Xef consistia en l’elaboració de tres plats realitzats al llarg del segon trimestre per part dels nens i nenes. Tenien tres reptes: el primer, construir els equips; després, agafar un sobre amb una recepta a l’atzar i, per últim, afegir o modificar un dels ingredients de la recepta per a millorar-la. D’aquesta manera, tots els equips han dissenyat la seva carta de menú i el seu plat i han demostrat en tot moment el seu talent culinari i la seva professionalitat.

Els grup de petits va exercir de jurat i va valorar el sabor del plat. Per la seva banda, els educadors del grup de petits van puntuar l’originalitat i la presentació i les educadores del grup de grans el treball d’equip. Des del Centre Obert, estan molt satisfets dels resultats d’aquesta II edició i, en especial, de la bona acceptació que té l’activitat entre els infants, als que felicitem per la seva gran implicació.